ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νίκος Τορναρίτης

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νίκος Τορναρίτης

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του ο Νίκος Τορναρίτης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού και βουλευτής Λευκωσίας, για επανεκλογή του στη θέση του βουλευτή.

Ο κ.Τορναρίτης είναι βουλευτής εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας του ΔΗ.ΣΥ. από το 2001 και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Είναι επίσης μέλος της αντιπροσωπίας της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου από το Μάιο του 2013 και της αντιπροσωπίας της Βουλής στην Ασιατική Κοινοβουλευτική Συνέλευση από το Σεπτέμβριο του 2013 και συμμετέχει στις Συνόδους Κορυφής των Προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Η επιστολή που απέστειλε στα μέσα, δίνει έμφαση στην εμπειρία του και στη σχέση του με τον κόσμο, αλλά και στην επίγνωση των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσει:

 «Τα τελευταία τρία χρόνια, όλοι μαζί, με κόπο και θυσίες, δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να βάλουμε την Κύπρο σε σταθερή πορεία.

Μπροστά μας έχουμε ακόμη πολύ δουλειά και αντιμετωπίζουμε μεγάλες προκλήσεις.

•             Τη βιώσιμη και λειτουργική λύση του κυπριακού, που θα απελευθερώσει και θα επανενώσει την πατρίδα μας και θα δημιουργήσει προοπτικές μιας καλύτερης ζωής για όλους τους Κυπρίους.

•             Την επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη για να έλθουν επενδύσεις και να ανοίξουν δουλειές.

•             Τη συνέχιση των αναγκαίων αλλαγών που νοικοκυρεύουν το κράτος και βάζουν την παιδεία στην πρώτη γραμμή.

Τις προκλήσεις θα τις αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα και συλλογικότητα.

Γι’ αυτά που χρειάζεται ακόμη να γίνουν και επηρεάζουν τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Μαζί, χτίσαμε μία σχέση εμπιστοσύνης γιατί μιλάμε απλά και ξεκάθαρα. Με γνωρίζετε και με κρίνετε καθημερινά. Με τη στήριξή σας σε αυτές τις εκλογές ο αγώνας για μία καλύτερη Κύπρο συνεχίζεται».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top