Η Κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την απεργία των νοσηλευτών

Η Κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την απεργία των νοσηλευτών

Η Κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την απεργία των νοσηλευτών, λέει το Κίνημα Αλληλεγγύη

Η Αλληλεγγύη τάσσεται υπέρ της ικανοποίησης των αιτημάτων των νοσηλευτών και καλεί την κυβέρνηση άμεσα να προσέλθει σε διάλογο με ειλικρινή διάθεση επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του το Κίνημα και προσθέτει ότι «την κύρια ευθύνη για την επ΄ αόριστο απεργία των νοσηλευτών που άρχισε από σήμερα, την φέρει η κυβέρνηση με την άτεγκτη στάση που τήρησε όλο το προηγούμενο διάστημα».

Το Κίνημα Αλληλεγγύη καλεί την κυβέρνηση όπως «αντιμετωπίσει το ζήτημα με υπευθυνότητα, αναλογιστεί τις επιπτώσεις της απεργίας στη δημόσια υγεία, προχωρήσει σε αναγνώριση του πανεπιστημιακού πτυχίου των νοσηλευτών, και κατατάξει τον κλάδο των νοσηλευτών στις πανεπιστημιακές δομές του κράτους, πριν από την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE