Η Κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την απεργία των νοσηλευτών

Η Κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την απεργία των νοσηλευτών

Η Κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την απεργία των νοσηλευτών, λέει το Κίνημα Αλληλεγγύη

Η Αλληλεγγύη τάσσεται υπέρ της ικανοποίησης των αιτημάτων των νοσηλευτών και καλεί την κυβέρνηση άμεσα να προσέλθει σε διάλογο με ειλικρινή διάθεση επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του το Κίνημα και προσθέτει ότι «την κύρια ευθύνη για την επ΄ αόριστο απεργία των νοσηλευτών που άρχισε από σήμερα, την φέρει η κυβέρνηση με την άτεγκτη στάση που τήρησε όλο το προηγούμενο διάστημα».

Το Κίνημα Αλληλεγγύη καλεί την κυβέρνηση όπως «αντιμετωπίσει το ζήτημα με υπευθυνότητα, αναλογιστεί τις επιπτώσεις της απεργίας στη δημόσια υγεία, προχωρήσει σε αναγνώριση του πανεπιστημιακού πτυχίου των νοσηλευτών, και κατατάξει τον κλάδο των νοσηλευτών στις πανεπιστημιακές δομές του κράτους, πριν από την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE