ΠΑΡΑ-THEMA

Ο καρναβαλιστής με το ένα πόδι που κέρδισε το χειροκρότημα όλων στη Λεμεσό

Ο καρναβαλιστής με το ένα πόδι που κέρδισε το χειροκρότημα όλων στη Λεμεσό

Αυτό το παλικάρι εδώ και χρόνια αποδεικνύει ότι οποιαδήποτε δυσκολία και αν αντιμετωπίζεις, μπορείς να την ξεπεράσεις και να ζήσεις φυσιολογικά, χωρίς να ζηλέψεις τους αρτιμελείς συνανθρώπους σου. Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της στριατωτικής του θητείας, μπορεί να του στέρησε το ένα του πόδι, όχι όμως και το δικαίωμα να ονειρεύεται, να βάζει στόχους και να τους πραγματοποεί.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

 Ο Κυριάκος Τσιουπανής ο λεβέντης από χωριό της επ. Λεμεσού κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στο καρναβάλι την Κυριακή (13/3) αφού έβαλε το προσθετικό του μέλος και συμμετείχε στην παρέλαση της πόλης, δίνοντας για άλλη μια φορά μάθημα ζωής.

Μάλιστα δεν σταματά εκεί, αφού ο Κυριάκος είναι ένας πολύ καλός αθλητής που στοχεύει σε συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, ενώ τον Μάιο θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στην επαρχία Λεμεσού, διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στο κοινοβούλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top