ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Τετάρτη (16/3) η κηδεία του 39χρονου Αντρέα – Αφήνει πίσω σύζυγο και τρία παιδιά! Η παράκληση των οικείων του

Tην Τετάρτη (16/3) η κηδεία του 39χρονου Αντρέα – Αφήνει πίσω σύζυγο και τρία παιδιά! Η παράκληση των οικείων του

Στα «μαύρα» ντύθηκε η οικογένεια του39χρονου Αντρέα θρηνώντας για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου τόσο αναπάντεχα και ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό του. Ο άτυχος άντρας αφήνει πίσω του ορφανά τρία παιδιά. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 16/3

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στη Λεμεσό: Έσβησε στην άσφαλτο 39χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγες νωρίς «Φυγά» μου! - Πενθεί ποδοσφαιρική ομάδα

Ο 39χρονος Αντρέας Ρηγίνου έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο. Οδηγούσε το ποδήλατο του στην αερογέφυρα στον δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή του Γκάβερνορς Μπήτς. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία, έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις του. 

Τον αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος προσέτρεξε για βοήθεια, ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία. Την ώρα που τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

Ο Αντρέας Ρηγίνου ήταν φανατικός οπαδός του Απόλλωνα. Παλαιότερα ήταν και στέλεχος του ΠΑΝΣΥΦΙ. Έχει κάμει και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό με την ομάδα. Στους κύκλους των οργανωμένων ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «Παλώδιας» ελέω της καταγωγής του.

Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για την κηδεία και την παράκληση της οικογένειας

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top