ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συννεφιασμένη Τετάρτη! Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για τις επόμενες μέρες

Συννεφιασμένη Τετάρτη! Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για τις επόμενες μέρες

Ισχυρό δυτικό ρεύμα επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει και χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια, ισχυροί 5 και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ταραγμένη μέχρι κυματώδης αλλά στα δυτικά παράλια θα παραμείνει κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος αλλά παροδικά οι νεφώσεις θα πυκνώνουν και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά στα δυτικά και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης αλλά στα δυτικά θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ταραγμένη αλλά στα δυτικά παράλια θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές, ενώ αργότερα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top