ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι Ρώσοι δίνουν «ανάσα» στον κυπριακό τουρισμό

Οι Ρώσοι δίνουν «ανάσα» στον κυπριακό τουρισμό

Ο ρωσικός τουριστικός κολοσσός «Coral» ενισχύει την παρουσία Ρώσων τουριστών στην Κύπρο φέρνοντας ολόχρονα τουρισμό.

Αύξηση των αφίξεων από Ρωσία αναμένεται να έχει η Κύπρος, καθώς συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στα  προγράμματα της  τουριστικής  ρωσικής  εταιρείας  «Coral», σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Συγκεκριμένα αναμένεται ότι το 2016, η εταιρεία θα φέρει στην Κύπρο πάνω από 35.000 τουρίστες. Σε αυτό συμβάλει και η συχνότητα των δρομολογίων των πτήσεων που συνδέουν την Κύπρο με την Ρωσία, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζονται αφίξεις και από Ουκρανία, Λευκορωσία και Πολωνία.

Η «Coral» αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την Louis Travel, ενώ, αποτελεί μέλος του ομίλου «Oti» που εργοδοτεί  πάνω από 7000 άτομα. Τόσο η «Coral» όσο και η θυγατρική της, «Sunmar», διακίνησαν το 2015 5,5 εκατομμύρια τουρίστες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top