Τροχαίο στη Λεμεσό με οκτώ πρόσωπα - Ανάμεσα τους και παιδιά

Τροχαίο στη Λεμεσό με οκτώ πρόσωπα  - Ανάμεσα τους και παιδιά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, 16/3) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών κοντά στην περιοχή του  Παλαί ντε σπορ.

Στο τροχαίο εμπλέκονται τρία οχήματα, τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και συνολικά οκτώ πρόσωπα (τα δυο είναι παιδιά).

Από την σύγκρουση προκλήθηκε φωτιά, ενώ τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφριά τρία πρόσωπα. Ένας ηλικιωμένος, μία γυναίκα και ένας 16χρονος. Με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

Στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε σχέση με την προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE