LIFESTYLE

Τι ζήτησε η κυρία Αθηνά από τον γιο της Τριαντάφυλλο για την περιουσία του Παντελή;

Τι ζήτησε η κυρία Αθηνά από τον γιο της Τριαντάφυλλο για την περιουσία του Παντελή;

Η χαροκαμένη μάνα όποιον φίλο του Παντελή συναντά τον ρωτά «Γιε μου πές μου που είναι ο Παντέλος μου, γιε μου πες μου τι συνέβη»...

Η μάνα του Παντελίδη εδώ και 26 μέρες ζει την δική της κόλαση και δεν έχει μυαλό για τίποτε... Συναντά φίλους του Παντελή που έρχονται στο σπίτι-τους πραγματικούς φίλους και όχι τα λαμόγια που βγαίνουν σε τηλεοράσεις εδώ κι εκεί και το παίζουν κολλητοί- και λέει μόνιμα «Γιε μου πές μου που είναι ο Παντέλος μου, γιε μου πες μου τι συνέβη».

Μέσα σε αυτό το δράμα η κυρία Αθηνά, γιατί πάνω απ` όλα είναι κυρία η γυναίκα αυτη κάνει μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας. Τι ζητάει; Να κρατήσει ζωντανή την μνήμη του παιδιού της μέσα απο τα τραγούδια του και την συμπεριφορά του, αυτά τα χρόνια που πρόλαβε να ζήσει. Την Τρίτη λοιπόν ζήτησε απο τον μικρότερο γιό της τον Τριαντάφυλλό κάτι πολύ σημαντικό.

Είναι γνωστό πως λίγα μόλις 24ωρα μετά τον χαμό του Παντελή Παντελίδη επιτήδειοι έκαναν στην κυριολεξία «πλιάτσικο» σε you tube και social media καταφέρνοντας να χακάρουν τους λογαριασμούς του αδιχοχαμένου τραγουδιστή και να αποσπάσουν από το you tube περί τις 200.000 ευρώ. Αλήθεια; Ψέματα; Δεν θα έμπαινε στην διαδικασία η οικογένεια να κινηθεί με δικηγόρους και μηνύσεις αν το έκαναν τα μέλη της. Όπως έχω γελοία ακούσει τις τελευταίες μέρες να λέγεται.

Γι’ αυτό άλλωστε η οικογένεια του καλλιτέχνη κατέφυγε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Την Τρίτη μετονομάστηκε το προφίλ του στο instagram ενώ άνοιξε και πάλι και η επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook με μια λιτή ανακοίνωση της οικογένειας. «Την επίσημη σελίδα του Παντελή πλέον την διαχειρίζεται η οικογένειά του.Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που δείχνετε στον Παντελή μας».

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του nassoblog κωδικούς σε Facebook, instagram, you tube, την επίσημη ιστοσελίδα του τραγουδιστή αλλά και το I – cloud τους έχει ο εξής ένας και δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη. Μάλιστα ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή ακολούθησε πλήρως τις υποδείξεις αξιωματικού της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και δημιούργησε 20ψήφιους κωδικούς που περιέχουν πεζά και κεφαλαία γράμματα με λατινικούς χαρακτήρες, αριθμούς αλλά και σύμβολα μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο τις πιθανότητες οι λογαριασμοί να χαρακαριστούν και πάλι.

Επίσης ο Τριαντάφυλλος πάλι καθ’ υπόδειξη της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος θα αλλάζει τους κωδικούς μαμούθ ανά πολύ τακτά χρονικά διαστήματα. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό προστάτεψε την περιουσία του αδερφού του και διαφύλαξε την ιστορία του. Αυτό που του ζήτησε η μητέρα του…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top