Toν Γιούνγκερ θα συναντήσει στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος

Toν Γιούνγκερ θα συναντήσει στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει το απόγευμα της Τετάρτης,(16/3) ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στις Βρυξέλλες.

Στις 7 το βράδυ, της Τετάρτης, (16/3) θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναχωρεί το μεσημέρι για τη βελγική πρωτεύουσα.
Η συνάντηση Γιούνγκερ – Αναστασιάδη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αυριανή Σύνοδο Κορυφής.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης το πρωί της Πέμπτης (17/3) στις 9 θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και θα συμμετέχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος (EPP) στις 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE