ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συστήθηκε ως θετή κόρη του και τελικά «έφαγε» από 95χρονο 40.000 ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συστήθηκε ως θετή κόρη του και τελικά «έφαγε» από 95χρονο 40.000 ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης δύο χρόνων στην Άνι Σεργκέεβα Χρίστοβα, 40 χρόνων από τη Βουλγαρία, αφού την βρήκε ένοχη ύστερα από δική της παραδοχή στην κατηγορία της κλοπής κεφαλαίων από παράνομη οικειοποίηση, δηλαδή 40 χιλιάδων ευρώ, που αποτελούσαν είσπραξη από την πώληση διαμερίσματος άνδρα ηλικίας 95 χρόνων από τη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης τον Σεπτέμβριο του 2014 ο 95χρονος με την 59χρονη σύζυγο του από τη Βουλγαρία, μετέβη σε κτηματομεσιτικό γραφείο και έβαλε προς πώληση το διαμέρισμα του στη Λάρνακα.  Το κτηματομεσιτικό γραφείο βρήκε αγοραστές από την Ουκρανία για το ποσό των 42 χιλιάδων ευρώ με τη συμφωνία να προβλέπει εξόφληση του ποσού και μεταβίβαση του διαμερίσματος το Σεπτέμβριο του 2015. 
 
Όταν η κτηματομεσίτρια επισκέφθηκε τον 95χρονο ιδιοκτήτη στο διαμέρισμά του για να προχωρήσει η εξόφληση και μεταβίβαση, συνάντησε την Άνι Σεργκέεβα Χρίστοβα, 40 χρόνων από τη Βουλγαρία.  Η 40χρονη συστήθηκε ως θετή κόρη της συζύγου του 95χρονου και ανέφερε στην κτηματομεσίτρια ότι η μητέρα της απουσίαζε στη Βουλγαρία και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία. 
 
Ο 95χρονος παραχώρησε τελικά πληρεξούσιο στην 40χρονη από τη Βουλγαρία για να ολοκληρώσει την αγοραπωλησία, κάτι που έγινε στις 13 Ιουλίου 2015. Ωστόσο όταν η Χρίστοβα πήρε τα λεφτά αντί να παραδώσει τις 40 χιλιάδες ευρώ, μετά την αφαίρεση των εξόδων, στον ηλικιωμένο, πήρε τα χρήματα και αναχώρησε για τη Βουλγαρία.
 
Η γυναίκα, μετά από αίτημα των κυπριακών αρχών, εντοπίστηκε τελικά στη Βουλγαρία και συνελήφθη ενώ στις 10 Ιανουαρίου οδηγήθηκε ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου παραδέχθηκε τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της κλοπής. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top