Γυναίκα μπήκε στο καμαρίνι Κύπριου τραγουδιστή και άρχισε να γδύνεται!

Γυναίκα μπήκε στο καμαρίνι Κύπριου τραγουδιστή και άρχισε να γδύνεται!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Καλά» στο TV Mακεδονία ήταν ο Κύπριος τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο συμπατριώτης μας ερμηνευτής μίλησε μεταξύ άλλων για τις φοβίες του, την πορεία του στο τραγούδι, είπε  ότι σε ηλικία 18χρονών είχε καβαλήσει το καλάμι ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό σε νυχτερινό κέντρο της  Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, το πιο τρελό περιστατικό που τον έφερε σε δύσκολη θέση ήταν όταν μια γυναίκα μπήκε στο καμαρίνι του και άρχισε να γδύνεται, με τον ίδιο όπως ομολογεί να παθαίνει ένα μικρό σοκ!

Τέλος δήλωσε ότι στο παρελθόν υπήρξε γυναίκα που τον πλησίασε επειδή είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ αναφορικά με το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια, θεωρεί ότι είναι κάτι μακρινό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE