Μικρές απώλειες παρουσιάζει το Χρηματιστήριο

Μικρές απώλειες παρουσιάζει το Χρηματιστήριο

Μικρές απώλειες παρουσιάζει την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, με το Γενικό Δείκτη (στις 12:49) να υποχωρεί στις 69,22 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,26%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 39,73 μονάδες, καταγράφοντας απώλειες σε ποσοστό 0,35%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών περιοριζόταν στις €36.258.

Σε σχέση με τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, πτωτικά κινούνταν η Κύρια Αγορά με 0,37% και η Εναλλακτική Αγορά με 0,14%. Οι τομείς των Επενδυτικών Εταιρειών και των Ξενοδοχείων δεν παρουσίασαν μεταβολή.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €25.590 (άνοδος 0,63%), της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με €6.659 (πτώση 0,61%), της Petrolina Holdings με €1.620 (άνοδος 0,35%, της Logicom με €1.429 (πτώση 0,70%) και της Ελληνικής Τράπεζας με €1.239 (πτώση 1,63%).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, μία κινείται ανοδικά, πέντε πτωτικά και δύο παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται μόλις σε 32.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE