Καζάνι που βράζει ο ΔΗΣΥ με Κρις Τριανταφυλλίδη – Δεν χώνεψαν ποτέ τα tweets του

Καζάνι που βράζει ο ΔΗΣΥ με Κρις Τριανταφυλλίδη – Δεν χώνεψαν ποτέ τα tweets του

Σε persona non grata εξελίσσεται σιωπηρά για ηγετικά στελέχη του ΔΗΣΥ ο Κρις Τριανταφυλλίδης.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Τριανταφυλλίδης ως γνωστό δεν αποτελεί κανένα τυχαίο στέλεχος του ΔΗΣΥ αφού είναι πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του κόμματος,  Εκπρόσωπος του κόμματος στην διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό και ο υπεύθυνος της ομάδας Κυπριακού του κόμματος.

Ως εκ τούτου τα απανωτά αντιπολιτευτικά tweets του κ. Τριανταφυλλίδη δεν χωνεύτηκαν ποτέ και κάποιοι μέχρι και σήμερα θέτουν –ανεπίσημα- θέμα παραμονής του στο κόμμα, προβλέποντας ότι μπροστά στις εξελίξεις του Κυπριακού ο γνωστός νομικός θα αποτελέσει ένα θορυβώδες στοιχείο.

Δείτε τα tweets του Κρις που δεν χωνεύουν στην Πινδάρου:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE