ΚΟΣΜΟΣ

Δεν το χωράει ο νους! Σκότωσε την ξαδέλφη του γιατί δεν ήθελε να τον παντρευτεί

Δεν το χωράει ο νους! Σκότωσε την ξαδέλφη του γιατί δεν ήθελε να τον παντρευτεί

Απίστευτο αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες στο Ανόβερο της Γερμανίας. Μία κοπέλα, μόλις 21χρονων, δολοφονήθηκε επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί.

Μάλιστα, ο αδίστακτος φονιάς… εκτέλεσε την κοπέλα κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στην οποία εκείνη ήταν καλεσμένη. Η αδικοχαμένη Σίλαν ήταν Κούρδισσα η οποία μεγάλωσε στην Γερμανία και αρνήθηκε να παντρευτεί τον 22χρονο ξάδελφο της Σεφίν, που είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της!

Ο πατέρας της ανέφερε πως η κόρη του μεγάλωσε ως Γερμανίδα πολίτης, και σπούδασε διοίκηση ακινήτων σε κολέγιο. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπεύθυνοι για τον χαμό της κόρης του, είναι τα δύο αδέλφια του, στα οποία ανέθεσε την προστασία της οικογένειας του, όσο αυτός έλειπε για δουλειά στο Ιράκ.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία του, οργάνωσαν με συνοπτικές διαδικασίες τον παραδοσιακό γάμο, με αποτέλεσμα να βρεθεί προ τετελεσμένων όταν επέστρεψε. Η κόρη του αρνιόταν να παντρευτεί τον ξάδελφο του και εκείνος φαίνεται πως δεν άντεξε την απόρριψη και την σκότωσε!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top