Σε απόγνωση Κύπρια τραγουδίστρια: «Ας με λυπηθεί ο Θεός…»

Σε απόγνωση Κύπρια τραγουδίστρια: «Ας με λυπηθεί ο Θεός…»

Αν και είναι η πιο πιστή οπαδός του ποδοσφαιριστή συντρόφου της η Κύπρια τραγουδίστρια δεν φαίνεται να «ψήνεται» και πολύ με την στρογγυλή Θεα.

Σήμερα λοιπόν (Πέμπτη 17/3) μέρα που ο αντρικός πληθυσμός είναι κολλημένος μπροστά στην τηλεόραση, παρακολουθώντας τους αγώνες του Europa League, η ίδια όπως καταλαβαίνουμε περνά ένα…μαρτύριο!

Ο λόγος για την φιναλίστ του «Υοur Song» Μαρία Θεοδότου η οποία δεν άντεξε και ζήτησε από τον Θεό να την λυπηθεί! Bέβαία δεν έμεινε ως εκεί αλλά παρακάλεσε και για μια δική της τηλεόραση!

Μαράκι σε καταλαβαίνουμε πλήρως!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE