Δείτε την 17χρονη ομογενή που έγδυσε η Μαντόνα on stage και έγινε σάλος! ΦΩΤΟ - VIDEO

Δείτε την 17χρονη ομογενή που έγδυσε η Μαντόνα on stage και έγινε σάλος! ΦΩΤΟ - VIDEO

H σέξι Ελληνίδα, μοντέλο στο επάγγελμα, κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής με αφορμή την αποκάλυψη του στήθους της από την μεγάλη σταρ...

Μεγάλο χαμό στα media, social και μη, έχει προκαλέσει από χθες η εμφάνιση της Μαντόνα στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, όπου η διάσημη τραγουδίστρια πήγε την παράδοση του να ανεβάζει on stage κάποιον θαυμαστή για να την συνοδέψει σε ένα τραγούδι στο τέλος της συναυλίας ένα βήμα παραπέρα. 

Η Μαντόνα σε κάθε σταθμό της τελευταίας της συναυλίας ανεβάζει στη σκηνή έναν θαυμαστή. Αυτός που θα βρεθεί πάνω, συνήθως χορεύει μαζί της, απολαμβάνει τα πειράγματά της και στο τέλος παίρνει δώρο μια μπανάνα. 

Πάνω - κάτω αυτό γίνεται σε όλα τα live της Rebel Heart tour, αλλά την Πέμπτη το βράδυ, το πρόγραμμα ήταν λίγο πιο αναπάντεχο. Η Μαντόνα ανέβασε στη σκηνή μια κοπέλα και ενώ είχαν τελειώσει το χορευτικό, σε μια ανεξήγητη κίνηση, τράβηξε το μπλουζάκι της θαυμάστριας προς τα κάτω, αποκαλύπτοντας το στήθος της.

 

Aν και τα media από χθες την έχουν στήσει στον τοίχο κατηγορώντας της για αγένεια και κακή συμπεριφορά, η πρωταγωνίστρια- θαυμάστρια, που ονομάζεται Josephine Georgiou και είναι 17 ετών, όχι μόνο αντέδρασε ψύχραιμα όταν έγινε αλλά σε δηλώσεις της μετά έδειξε πως δεν ενοχλήθηκε καθόλου μα καθόλου και πως δεν βρίσκει την κίνηση και τίποτα φοβερό- όπως είπε.

 

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3497683/Madonna-shocks-pulls-female-fan-s-exposes-bare-breast-stage-thousands-people.html#v-4820878111903429998

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE