Δύσκολη υπόθεση η ανάσυρση της σορού απο το γκρεμό – Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύσκολη υπόθεση η ανάσυρση της σορού απο το γκρεμό – Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύσκολη υπόθεση η ανάσυρση της σορού που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την άτυχης Άννης Κωνσταντίνου. Κι αυτό γιατί το αυτοκίνητο έχει πέσει σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι έφτασαν στον εντοπισμό της άτυχης Άννης – Νεκρή εδώ και μέρες 

Κατά συνέπεια, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να ανασυρθεί η σορός της.Αυτό άλλωστε καταδεικνύουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από τη σκηνή και οι οποίες είναι αποκαλυπτικές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η άτυχη Άννη εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το όχημά της, σε βραχώδες σημείο. Φορούσε τα ίδια ρούχα με αυτά που είχε δηλωθεί ότι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής της, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι βρέθηκε χωρίς υποδήματα.

Δυστυχώς, το πτώμα της άτυχης 47χρονης είναι σε πλήρη αποσύνθεση.

 

Της Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE