Κύπρια επώνυμη απολαμβάνει με τον αγαπημένο της pizza στην Ιταλία! ΦΩΤΟ

Κύπρια επώνυμη απολαμβάνει με τον αγαπημένο της pizza στην Ιταλία! ΦΩΤΟ

Φροντίζουν να περνούν κάθε τους στιγμή μαζί και να απολαμβάνουν τα πάντα...

Ο μουσικός Μπομπ Κατσιώνης και η Ευριδίκη είναι πλέον αχώριστοι! Μπορεί η σχέση τους να μη μετράει πάνω από μερικούς μήνες αλλά  ο έρωτας και η εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλο δυναμώνει μέρα με την ημέρα!

Πρόσφατα το ζευγάρι ήρθε ακόμα πιο κοντά αφού ο Μπομ έγραψε το νέο τραγούδι της Ευριδίκης σε στίχους της Σάνυ Μπαλτζή, με τίτλο "Πάγος".

Η Ευριδίκη και ο Μπομπ περνάνε καλά μαζί και αυτό φαίνεται αφού είναι συνέχεια μαζί. Πριν λίγες μέρες βρέθηκαν μαζί στην Κύπρο, ενώ προχθές πήγαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο και στο Μπεργκάμο.


Σ΄αυτό το ταξίδι ακολούθησε η Ευριδίκη τον Μπομπ, αφού εκείνος ήθελε να πάνε για να παρακολουθήσει τη συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος Dream Theater!

Φυσικά εκτός των άλλων γεύτηκαν και την υπέροχη πίτσα σε εστιατόριο του Μπεργκάμο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE