Γαλλικά ΜΜΕ: Συνεργός του Σαλάχ Αμπντεσλάμ πέρασε από τη Λέρο

Γαλλικά ΜΜΕ: Συνεργός του Σαλάχ Αμπντεσλάμ πέρασε από τη Λέρο

Γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης με έκτακτη είδηση τους μεταδίδουν πως, ένας εκ των συνεργών του Σαλάζ Αμπντεσλάμ, είχε περάσει από τη Λέρο.

Αλλωστε μόλις λίγους μήνες πριν είχε γίνει γνωστό πως, δύο από τους δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, είχαν επίσης περάσει από τη Λέρο.

Ο  Αμίν Τσουκρί, όπως είναι το ψευδώνυμο του Monir Ahmed Alaaj συνεργού του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, μπήκε στην Ευρώπη περνώντας από τη Λέρο στις 20 Σεπτεμβρίου του 2015.

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ καταζητούνταν εδώ και τέσσερις μήνες για την ανάμιξή του στις αιματηρές επιθέσεις σε Παρίσι και Σεν-Ντενί που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse Market Research που διενήργησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέδειξε μια ανησυχητική πραγματικότητα για το ιστορικό κόμμα της κεντροδεξιάς: η πολιτική του επιρροή διαβρώνεται, οι διαρροές προς νέα σχήματα ενισχύονται, ενώ η συσπείρωση παραμένει απογοητευτικά χαμηλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE