Παλιά Λάρνακα: Φωτιά σε αυτοκίνητο – Την αντιλήφθηκαν πολίτες

Παλιά Λάρνακα: Φωτιά σε αυτοκίνητο – Την αντιλήφθηκαν πολίτες

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 49χρονου Κινέζου από φωτιά που ξέσπασε το βράδυ, ενώ ήταν σταθμευμένο στην παλαιά Αγορά στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής 20/3, πολίτες αντιλήφθηκαν να υπάρχει φωτιά κάτω από τη μηχανή ενός αυτοκινήτου ιδιοκτησίας ενός Κινέζου ηλικίας 49 ετών. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της παλιάς αγοράς στην Λάρνακα πλησίον της Οδού Ερμού.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Από τη φωτιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το μέγεθος των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και επεκτάθηκε στο εσωτερικό.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και αργότερα θα γίνουν έρευνες από την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για να εξακριβωθούν τα αίτια της φωτιάς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.