ΕCONOMIST: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για την παγκόσμια οικονομία

ΕCONOMIST: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για την παγκόσμια οικονομία

Ποια είναι η νούμερο ένα απειλή για την παγκόσμια οικονομία σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά τα στοιχεία της έκθεσης του κορυφαίου οικονομικού περιοδικού Economist

Επιμέλεια: Ματίνα Ζησιάδου

Η οικονομική επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας είναι σύμφωνα με το περιοδικό Economist ο νούμερο ένα κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία.

Σύμφωνα με την έκθεση που συνέταξε η Ομάδα Ερευνών του περιοδικού Economist, για τον Απρίλιο του 2016, ο κορυφαίος κίνδυνος είναι η επιβράδυνση της οικονομικής οικονομίας.

Ακολουθούν κατά πόδας η παρέμβαση της Ρωσίας σε Ουκρανία και Συρία και η μεταβλητότητα των τιμών του συναλλάγματος, ενώ παγκόσμια κίνδυνο αποτελεί και η πιθανότητα νίκης του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ, η πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη αλλά και η άνοδος της τρομοκρατίας των τζιχαντιστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE