Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν
Η άτυπη σύνοδος των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Απριλίου 2026, με τη συμμετοχή των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
.jpg)
Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών κατέληξε σήμερα σε κείμενο το οποίο λαμβάνει υπόψιν τις απόψεις όλων των εμπλεκόμενων σε αυτό το θέμα, δήλωσε ο προεδρεύων της Επιτροπής Οικονομικών Άγγελος Βότσης.
«Είναι μια θετική εξέλιξη, θα είναι ακόμα μια δυνατότητα χρηματοδότησης επιχειρήσεων και ιδιωτών» ανέφερε.
Πρόκειται για πέντε συνολικά νομοσχέδια.
Σύμφωνα με τον κ. Βότση, τα νομοσχέδια δίνουν τη δυνατότητα σε κάποιον, χωρίς να είναι κάτοχος συγκεκριμένου κινητού ή ακινήτου -το οποίο θα αγοράζει ο οργανισμός, τράπεζα ή ειδικός επί τούτου οργανισμός- να μπορεί να το χρησιμοποιεί και παράλληλα σε χρονικά διαστήματα που θα είναι συμφωνημένα, να μπορεί να το αγοράσει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




