Στην Ολομέλεια τα νομοσχέδια για το leasing

Στην Ολομέλεια τα νομοσχέδια για το leasing

Στην Ολομέλεια οδηγούνται αυτή την Πέμπτη τα νομοσχέδια που αφορούν τη χρηματοδοτική μίσθωση, το λεγόμενο leasing, που θα αποτελέσει μια νέα δυνατότητα χρηματοδότησης επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών κατέληξε σήμερα σε κείμενο το οποίο λαμβάνει υπόψιν τις απόψεις όλων των εμπλεκόμενων σε αυτό το θέμα, δήλωσε ο προεδρεύων της Επιτροπής Οικονομικών Άγγελος Βότσης.

«Είναι μια θετική εξέλιξη, θα είναι ακόμα μια δυνατότητα χρηματοδότησης επιχειρήσεων και ιδιωτών» ανέφερε.

Πρόκειται για πέντε συνολικά νομοσχέδια.

Σύμφωνα με τον κ. Βότση, τα νομοσχέδια δίνουν τη δυνατότητα σε κάποιον, χωρίς να είναι κάτοχος συγκεκριμένου κινητού ή ακινήτου -το οποίο θα αγοράζει ο οργανισμός, τράπεζα ή ειδικός επί τούτου οργανισμός- να μπορεί να το χρησιμοποιεί και παράλληλα σε χρονικά διαστήματα που θα είναι συμφωνημένα, να μπορεί να το αγοράσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE