Στην Ολομέλεια τα νομοσχέδια για το leasing

Στην Ολομέλεια τα νομοσχέδια για το leasing

Στην Ολομέλεια οδηγούνται αυτή την Πέμπτη τα νομοσχέδια που αφορούν τη χρηματοδοτική μίσθωση, το λεγόμενο leasing, που θα αποτελέσει μια νέα δυνατότητα χρηματοδότησης επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών κατέληξε σήμερα σε κείμενο το οποίο λαμβάνει υπόψιν τις απόψεις όλων των εμπλεκόμενων σε αυτό το θέμα, δήλωσε ο προεδρεύων της Επιτροπής Οικονομικών Άγγελος Βότσης.

«Είναι μια θετική εξέλιξη, θα είναι ακόμα μια δυνατότητα χρηματοδότησης επιχειρήσεων και ιδιωτών» ανέφερε.

Πρόκειται για πέντε συνολικά νομοσχέδια.

Σύμφωνα με τον κ. Βότση, τα νομοσχέδια δίνουν τη δυνατότητα σε κάποιον, χωρίς να είναι κάτοχος συγκεκριμένου κινητού ή ακινήτου -το οποίο θα αγοράζει ο οργανισμός, τράπεζα ή ειδικός επί τούτου οργανισμός- να μπορεί να το χρησιμοποιεί και παράλληλα σε χρονικά διαστήματα που θα είναι συμφωνημένα, να μπορεί να το αγοράσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE