Α.Νεοφύτου: Θα μιλήσει στη συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος

Α.Νεοφύτου: Θα μιλήσει στη συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου θα επισκεφτεί το απόγευμα της Τρίτης τα γραφεία του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ), ενώ ακολούθως θα μιλήσει στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, δήλωσε ο γραμματέας διεθνών σχέσεων του ΡΤΚ, Muhittin Tolga Ozsaglam.

Ο κ. Ozsaglam χαρακτήρισε σε δηλώσεις του σημαντικό το γεγονός, λέγοντας πως πρόκειται για την πρώτη συνάντηση αυτού του είδους, ενώ είπε ότι ο κ. Νεοφύτου θα προβεί κατά την ομιλία του σε μια εκτίμηση των τελευταίων εξελίξεων.

Αναφέρθηκε τέλος στις κοινές επιτροπές που έχει συστήσει το ΡΤΚ με τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ ξεχωριστά, λέγοντας ότι συνεχίζουν να εργάζονται δραστήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE