Κλήρου: Χτύπησε ο συναγερμός της οικίας του και έμεινε έκπληκτος όταν είδε ποιος ήταν ο διαρρήκτης

Κλήρου: Χτύπησε ο συναγερμός της οικίας του και έμεινε έκπληκτος όταν είδε ποιος ήταν ο διαρρήκτης

Όταν ήχησε ο συναγερμός που είχε τοποθετήσει στην οικία του 27χρονος διότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης δυο φορές τον τελευταίο μήνα δεν περίμενε ποιον θα αντίκριζε στο σπίτι του.

Η Αστυνομία έδρασε γρήγορα φτάνοντας στην εν λόγω οικία στον Αγ. Ιωάννη μαζί με τον ιδιοκτήτη.

Ο διαρρήκτης μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας προσπάθησε να διαφύγει από την μπροστινή πόρτα αφού από την πίσω είχε μπει ο ιδιοκτήτης.

Ο 24χρονος διαρρήκτης έπεσε στα χέρια τον αστυνομικών  για να αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης ότι πρόκειται για τον Ρουμάνο γείτονα του, στον οποίο νοικιάζει το διπλανό σπίτι.

Ο Ρουμάνος παραδέχτηκε ότι αυτός είχε διαρρήξει τις προηγούμενες δυο φορές την οικία του σπιτονοικοκύρη του όπου μεταξύ άλλων είχε πάρει χρυσαφικά και το ποσό των 300 ευρώ.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE