ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα μας τρελάνει ο καιρός! Αλλαγή σκηνικού τις επόμενες μέρες

Θα μας τρελάνει ο καιρός! Αλλαγή σκηνικού τις επόμενες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση, που σταδιακά υποχωρεί, επηρεάζει την περιοχή. Από την Τετάρτη 23/3 το βράδυ θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Σήμερα Τετάρτη, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νότιοι και τοπικά, στα ανατολικά και βόρεια, μέχρι ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, στα ορεινά και παροδικά στα δυτικά παράλια. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια θα καταστούν ισχυροί, 5 μποφόρ. Στα ορεινά θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 16 στα δυτικά και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Την Πέμπτη αρχικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top