Νυχτοβάτες έκαψαν αυτοκίνητο γυναίκας στη Λεμεσό και εστιατόριο στη Λάρνακα

Νυχτοβάτες έκαψαν αυτοκίνητο γυναίκας στη Λεμεσό και εστιατόριο στη Λάρνακα

Ένα αυτοκίνητο στη Λεμεσό και ένα εστιατόριο στη Λαρνάκα τυλίχθηκαν κακόβουλα στις φλόγες.

Συγκεκριμένα ο πρώτος εμπρησμός έγινε στις 3.20 τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο 45χρονης ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης ενώ στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό του μέρος.

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσίας στις 05.08 λήφθηκε μήνυμα στην για πυρκαγιά σε εστιατόριο στην οδό Κοτζιά Τεπέ   στην Τουρκοκυπριακή συνοικία στην Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λάρνακας ΄΄ Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου ΄΄ και η ώρα 05.17 τάθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στο εστιατόριο ¨Βλάχος¨ στην οδό Κοτζιά Τεπέ αρ.14. Η πυρκαγιά η οποία αυτοσβέστηκε πριν την άφιξη της Π.Υ. και προκάλεσε ελαφρές ζημιές, οφείλεται σε εμπρησμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE