Μέχρι 24 Μαρτίου η εθελούσια έξοδος για Τράπεζα Κύπρου και Alpha Bank

Μέχρι 24 Μαρτίου η εθελούσια έξοδος για Τράπεζα Κύπρου και Alpha Bank

Κλείνουν οι κατάλογοι εθελούσιας εξόδου προσωπικού για Τράπεζα Κύπρου και Alpha Bank Cyprus, καθώς την Πέμπτη (24/3) τελειώνει ο χρόνος υποβολής αιτήσεων. συμμετοχής.

 Η Τράπεζα Κύπρου στοχεύει σε έξοδο 250 υπαλλήλων και η Alpha 170. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το σχέδιο της Alpha πηγαίνει καλά, χωρίς όμως να διαρρεύσει ο αριθμός των εργαζομένων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αποχώρηση.

Το νέο σχέδιο της Alpha Bank, που ήρθε σαν σφήνα εν μέσω της ισχύος του πρώτου σχεδίου εξόδου της Τράπεζας Κύπρου, προκάλεσε πιέσεις στη διοίκηση της τελευταίας να βελτιώσει το δικό της σχέδιο και να δώσει παράταση χρόνου. Μέχρι όμως τώρα το ενδιαφέρον των εργαζομένων δεν είναι αυτό που ανέμενε η Τράπεζα και δεν βρίσκεται κοντά στον στόχο των 250 εργαζομένων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Μετά το δείπνο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, οι εργασίες της άτυπης Συνόδου θα φιλοξενηθούν στη Λευκωσία και στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.