Ο Λώρης διαψεύδει στο ThemaOnline συνεργασία με τον Alpha «Υπάρχει περίπτωση; Κάποιος μ@λ@κ@ς ανέβασε το post…»

Ο Λώρης διαψεύδει στο ThemaOnline συνεργασία με τον Alpha «Υπάρχει περίπτωση; Κάποιος μ@λ@κ@ς ανέβασε το post…»

Δημοσιεύματα τον θέλουν να ετοιμάζει πιλότο για σειρά εποχής στο κανάλι των Λατσιών, ενώ ένα ποστ στην σελίδα στο facebook της σειράς «Πρώτη Στάγονα» ξεχείλισε το ποτήρι...

Επιμέλεια: Νατάσα Κακούτση 

Δημοσιεύματα θέλουν τον Λώρη Λοϊζίδη να ετοιμάζει σειρά εποχής και συγκεκριμένα κάτι που ξεφεύγει από τα πλαίσια της «Αίγιας Φούξια» για τον Alpha Κύπρου. Μάλιστα γράφτηκε ότι η σειρά θα μας μεταφέρει στην εποχή των Ιπποτών. 

Εδώ και κάποιες ώρες ένα post στην σελίδα της πετυχημένης κωμικής σειράς του Λώρη «Πρώτη Σταγόνα» στο facebook έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και έχει δημιουργήσει ποικίλα σενάρια... Κάποιος έχει κάνει share την καμπάνια του νεοσύστατου καναλιού των Λατσιών, στέλνοντας μήνυμα πως τον Απρίλιο η σειρά μετακομίζει στον Alpha.

Το ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον πετυχημένο σεναριογράφο και ταλαντούχο ηθοποιό και αυτός λακωνικά μας είπε γελώντας: «Υπάρχει περίπτωση η Πρώτη Σταγόνα να πάει στον Alpha;». Στην ουσία διαψεύδει τα όσα γράφονται. Όσον αφορά στο post είπε: «Απλά κάποιος μαλάκας το έκανε share...». 

Σχετικά με τον πιλότο που λέγεται ότι ετοιμάζει για το Alpha ανέφερε: «Έχω συνατηθεί με σταθμούς της Ελλάδας» και όταν ερωτήθη το γιατί απάντησε «Αν θα γίνει κάποια σειρα θα γίνει στην Ελλάδα». 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE