Νέα στοιχεία από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του Παντελίδη «Στα καθίσματα υπάρχουν μνήμες»! VIDEO

Νέα στοιχεία από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του Παντελίδη «Στα καθίσματα υπάρχουν μνήμες»! VIDEO

Πριν βγάλει το πόρισμα μελέτησε την ταχύτητα εκτροπής στη στροφή του μοιραίου τζιπ, το ενδεχόμενο πλαγιολίσθησης, αλλά αναμένει και τα αποτελέσματα της έρευνας της Mercedes...

Στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» μίλησε τηλεφωνικώς ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, ο Αναστάσιος Δέδες, ο οποίος έδωσε νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο, που κόστισε τη ζωή στον τραγουδιστή.

Ο κύριος Δέδες ρωτήθηκε για την ταχύτητα του οχήματος ότι ήταν μεγαλύτερη στην στροφή και εκείνος απάντησε: «Το μόνο που έχω να σας πω σχετικά με την ταχύτητα είναι το εξής: Η ταχύτητα για να υπολογιστεί είναι συνδυασμός διαφόρων παραγόντων. Ο σπουδαιότερος παράγων είναι η κλίση που έχει η στροφή, η καμπυλότητα δηλαδή και από τον συντελεστή τριβής, από την ανωφέρεια ή την κατωφέρεια που υπάρχει, υπολογίζεται η ταχύτητα με νόμους της φυσικής».


Όσο για το εάν υπάρχουν ίχνη πλαγιολίσθηση, είπε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του τραγουδιστή: «Ίχνη πλαγιολίσθησης δεν έχω βρει».
Και πρόσθεσε: «Έχω πάρει τις μετρήσεις μου, έχω καταλήξει σε κάποια πράγματα. Αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα σχετικό με αυτό. Όταν πάρω το report από τους εμπειρογνόμωνες της Mercedes θα αποτυπώσω τα στοιχεία σε μια έκθεση».


Και κατέληξε: «Δεν θα βγάλω τέτοιο πόρισμα, ποιος είναι ο οδηγός. Εγώ απλά θα δώσω τα στοιχεία. Τα υπόλοιπα, όπως το DNA και η σωματοδομή είναι άλλες ειδικότητες ... Δεν θέλω να πω κανένα στοιχείο από την αυτοψία, πριν την παραδώσω στους εντολείς μου. Αν εκείνοι κρίνουν ότι μπορώ να πω δύο πράγματα, θα τα πω».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE