Οι Τούρκοι «ξεσπούν» στο Διαδίκτυο: Πού ήταν η συμπαράστασή σας για Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη;

Οι Τούρκοι «ξεσπούν» στο Διαδίκτυο: Πού ήταν η συμπαράστασή σας για Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη;

Την Τέταρτη άρχισε να «κυκλοφορεί» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σκιστό της «Le Monde», αλλά λίγο «πειραγμένο»

Το πρωί της Τρίτης, λίγη μόνο ώρα έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, ο σκιτσογράφος της εφημερίδας «Le Monde» δημιούργησε ένα συγκλονιστικό σκίτσο για το πένθος στο οποίο έχουν βυθιστεί Γαλλία και Βέλγιο, έπειτα από τα φονικά «χτυπήματα» των τζιχαντιστών.

Στόχος του σκιτσογράφου ήταν να εκφράσει με τη δημιουργία του την συμπαράσταση των Γάλλων πολιτών προς τους Βέλγους.

Το σκίτσο έκανε μέσα σε λίγες μόνο ώρες τον γύρο των social media, αφού πολλοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που θέλησαν να το αναρτήσουν στις προσωπικές τους σελίδες. 

Ωστόσο, η εν λόγω εικόνα φαίνεται πως προκάλεσε την αντίδραση των Τούρκων οι οποίοι διερωτώνται τώρα γιατί ο διαδικτυακός κόσμος δεν θέλησε να δείξει την συμπαράστασή του και την ίδια αλληλεγγύη σε εκείνους, έπειτα από τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη.

Έτσι λοιπόν, την Τέταρτη άρχισε να «κυκλοφορεί» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σκιστό της «Le Monde», αλλά λίγο «πειραγμένο»: Σήμερα κοντά σε Γαλλία και Βέλγιο στεκεται και η πληγωμένη από τις επιθέσεις των τρομοκρατών Τουρκία. 

Το σκίτσο της «Le Monde»


Το σκίτσο των Τούρκων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE