Ουάσιγκτον: «Περισσότερη συνεργασία με Ευρώπη στον πόλεμο κατά ΙΚ»

Ουάσιγκτον:  «Περισσότερη συνεργασία με Ευρώπη στον πόλεμο κατά ΙΚ»

Ο Υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Ας Κάρτερ είπε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες θα καταδείξουν στην Ευρώπη ότι χρειάζεται να ενωθεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες για να εντείνει την πάλη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία

"Το γεγονός στις Βρυξέλλες θα σηματοδοτήσει περισσότερο στους Ευρωπαίους ότι, όπως έχουμε επιταχύνει την επιχείρησή μας να νικήσουμε το ISIL (σσ: το Ισλαμικό Κράτος) στη Συρία και το Ιράκ και αλλού, (και) αυτοί χρειάζεται να επιταχύνουν τις προσπάθειές των και να ενωθούν μαζί μας", είπε ο Κάρτερ, σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό κανάλι ειδήσεων CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE