Η Άννα Αριστοτέλους νέα διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

Η Άννα Αριστοτέλους νέα διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

Tην διοίκηση των Κεντρικών Φυλακών αναλαμβάνει και επίσημα πλέον η Αννα Αριστοτέλους. Η Θέση του διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών είχε μείνει άδεια από το 2009.

Τότε διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών ήταν ο κ. Χατζηδημητριου, λόγω όμως της υπόθεσης «Κίτα», ο Χατζηδημητρίου καταδικαστικέ σε δύο μήνες φυλάκιση και απολύθηκε. Η θέση του διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών εκ τότε, έμεινε κενή, διορίζοντας όμως αναπληρωτές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, έκρινε τον διορισμό της Άννα Αριστοτέλους  ως Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληφορορίες μας στις αρχές Απριλίου αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα της ως Διευθύντρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE