Η Άννα Αριστοτέλους νέα διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

Η Άννα Αριστοτέλους νέα διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

Tην διοίκηση των Κεντρικών Φυλακών αναλαμβάνει και επίσημα πλέον η Αννα Αριστοτέλους. Η Θέση του διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών είχε μείνει άδεια από το 2009.

Τότε διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών ήταν ο κ. Χατζηδημητριου, λόγω όμως της υπόθεσης «Κίτα», ο Χατζηδημητρίου καταδικαστικέ σε δύο μήνες φυλάκιση και απολύθηκε. Η θέση του διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών εκ τότε, έμεινε κενή, διορίζοντας όμως αναπληρωτές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, έκρινε τον διορισμό της Άννα Αριστοτέλους  ως Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληφορορίες μας στις αρχές Απριλίου αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα της ως Διευθύντρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE