Με ποιον Κύπριο συναντήθηκε μετά από χρόνια η Μενεγάκη στο ταξίδι της στην Κύπρο; ΦΩΤΟ

Με ποιον Κύπριο συναντήθηκε μετά από χρόνια η Μενεγάκη στο ταξίδι της στην Κύπρο; ΦΩΤΟ

Με τον οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς... μετά από δημόσια πρόσκληση του Κύπριου...

«Μετά από πολύ καιρό και πάλιν με την Ελένη» έγραψε ο Τάσος Τρύφωνος στα social media ανεβάζοντας μια φωτογραφία του μαζί με την ωραία Ελένα.

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στην Λεβένετιο Πινακοθήκη στην Παλιά Λευκωσία στα πλαίσια της παρουσίασης του Alpha Κύπρου.

Παντως στο πρόσφατο παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη έκανε on air μια συνομιλία τον διευθυντή του Love FM και παρουσιαστή του Τετ – α- τετ.

Συγκεκριμένα η Ελένη έπαιξε αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή του «Τετ-α-Τετ» που προβλήθηκε από το και ο Τάσος έστειλε μήνυμα στο twitter με παραλήπτη την Ελένη Μενεγάκη. «Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου. Πότε θα κάνουμε κι ένα «Τετ-α-Τετ» μαζί; Θα είμαι τρυφερός μαζί σου».

Η Μενεγάκη παρόλο που ήταν στον αέρα απάντησε στον Τάσο μέσω twitter : «Το ξέρω ότι θα είσαι…» γεμίζοντας το με καρδούλες.

Ο Τάσος της ξαναπάντησε στέλνοντας της «φιλούθκια» από Κύπρο. Πάντως η συνάντησή τους στη Λευκωσία ίσως πυροδοτήσει μια τετ – α – τετ συζήτηση...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE