Π. Μυλωνάς: «Κάποιοι έβαλαν στο στόμα τους ακόμα και τους μακαρισμένους μου γονείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Π. Μυλωνάς: «Κάποιοι έβαλαν στο στόμα τους ακόμα και τους μακαρισμένους μου γονείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Παύλος Μυλωνάς, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή #THEMAtofylakas και τον Τάσο Χριστοδούλου, στην πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη.

Ο κ. Μυλωνάς ως υποψήφιος της Συμμαχίας στη Λεμεσό, μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον χώρο της δημοσιογραφίας και να ακολουθήσει τον στίβο της πολιτικής, χαρακτηρίζοντας την ως «μια πολύ δύσκολη απόφαση».

Επίσης αναφορά έκανε για την αγάπη και την στήριξη του κόσμου στην απόφαση που έλαβε αλλά και για όσους τον κατακρίνουν.

Ερωτώμενος, αν πληγώθηκε σε προσωπικό επίπεδο από τις επιθέσεις που δέχτηκε μετά την περιβόητη φράση περί «κοπριτών», ανέφερε χαρακτηριστικά:  

«Στην αρχή με στεναχωρούσε αυτή η κατάσταση, διότι πήγαιναν σε πολύ προσωπικό επίπεδο. Ακόμα και τους μακαρισμένους του γονιούς μου, τους έβαζαν στο στόμα τους και αυτό με έκανε να καταλάβω με ποιους ανθρώπους είχα να κάνω…».

Την ίδια ώρα ξεκαθάρισε την σχέση του με το ΕΛΑΜ, απαντώντας σε όσους τον χαρακτηρίζουν φασίστα ενώ μίλησε και για την συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στο ΡΙΚ.

Ο Παύλος Μυλωνάς εξέφρασε τις απόψεις του  για την κοινωνική πραγματικότητα στην Κύπρο, την οικονομία, αλλά και το Εθνικό μας ζήτημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λήξη συναγερμού στο Ακρωτήρι - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

LIVE: Λήξη συναγερμού στο Ακρωτήρι - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE