Ο Λεωνίδας, 19χρονος ποδοσφαιριστής, αιφνίδιο θύμα λευχαιμίας! Εθνική έκκληση για βοήθεια!

Ο Λεωνίδας, 19χρονος ποδοσφαιριστής, αιφνίδιο θύμα λευχαιμίας! Εθνική έκκληση για βοήθεια!

Τον Λεωνίδα Κουτσούκη τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά όταν έπαιζε στην ομάδα κάτω των 17 του Ατρομήτου. Εκεί στο φυτώριο των ταλέντων της Περιστεριώτικης ομάδας ο μικρός «Λεό» έδειχνε στοιχεία του μεγάλου ταλέντου του. Όμως ο Θεός είχε άλλα σχέδια...

Ως μαχητής και μάγκας στο γήπεδο καλείται τώρα να δώσει την μεγαλύτερη μάχη και να βάλει και σε αυτήν γκολ. Την μάχη για την ζωή. Το παλικάρι διαγνώστηκε με Λευχαιμία. Η κινητοποίηση τόσο στην Ζάκυνθο, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος αλλά και στην ποδοσφαιρική κοινότητα είναι μεγάλη.

Καλό θα ήταν και οι οργανώσεις και τα σωματεία αιμοδοτών να κινητοποιηθούν για το καλό αυτού του παιδιού που παλεύει για την ζωή του.

Έκκληση έγινε και στην Κύπρο από την κοινότητα που ασχολείται με τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα σχετικό δημοσίευμα είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Κούσουλου της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ο οποίος παροτρύνει όποιον μπορεί να βοηθήσει, αφού μπορεί να σώσει μια ζωή σε λίγα μόλις λεπτά!

Δύναμη μικρέ και κουράγιο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE