Στο να γίνουν οι συναντιλήψεις συγκλίσεις, αποσκοπούν οι δύο ηγέτες

Στο να γίνουν οι συναντιλήψεις συγκλίσεις, αποσκοπούν οι δύο ηγέτες

Η επόμενη συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών, Αναστασιάδη - Ακιντζί, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (28/03), όπως ενημέρωσε ο Κυβερνητικός Αντιπρόσωπος.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Γιώργο Λακκοτρύπη, δήλωσε πως στόχος της συνάντησης, είναι η αναγνώριση και η καταγραφή των συναντιλήψεων, ώστε αυτές να μπουν σε μια σοβαρή βάση και να διαμορφωθούν σε συγκλίσεις.

Η εξέλιξη αυτή θα βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα των κεφαλαίων και θα υποστηρίξει την ομαλή συνέχεια των διαπραγματεύσεων κάτω από πιο στέρεες και κατοχυρωμένες βάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE