Εξοργισμένη με δημοσιογράφο η ηθοποιός που σχολίασε ότι δεν μπορεί να της απαντούν Κυπριακά

Εξοργισμένη με δημοσιογράφο η ηθοποιός που σχολίασε ότι δεν μπορεί να της απαντούν Κυπριακά

Η ατάκα της συζητήθηκε πολύ στο νησί για το ότι δε θα ερχόταν ποτέ στην Κύπρο να δουλέψει διότι δεν μπορεί να μιλάει Ελληνικά και να της απαντούν Κυπριακά

Για το σκηνικό που συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες όταν ρεπόρτερ ρώτησε τη Μαρία Σολωμού µετά την επίσηµη πρεµιέρα της «Οικογένειας Adams» αν έχει κάνει πλαστικές μπροστά σε όλες τις κάμερες, μιλάει η ηθοποιός.

«Το «σκηνικό» έγινε γιατί ήρθε µε θρασύτητα ένας ρεπόρτερ που δεν τον ήξερα, µε στιλάκι «είµαστε κολλητοί, πες τα όλα» χωρίς τακτ και µε πολύ θράσος. Χρειάζεται τρόπος για να ρωτήσεις κάτι. Οταν δεν έχει ο άλλος τρόπο και θα «φορτώσω» και δεν θα του απαντήσω. ∆εν γίνεται να έρχεται ο άλλος να µε χτυπάει στον ώµο µε ύφος «τι έγινε, φιλαράκι;», γιατί δεν είµαστε φιλαράκια και δεν γουστάρω να µου χτυπάνε τον ώµο. Να έχεις ευγένεια και να σου απαντήσω. Χωρίς αυτή, δεν απαντάω! Και να σου πω κάτι; ∆εν µε νοιάζει καθόλου να γίνοµαι αρεστή. Αµα «χαλαστώ» και θα το πω και θα το δείξω. Και το πληρώνω αυτό» είπε στη real η Μαρία Σολωμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.