ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κόπηκε η ανάσα 30χρονου μόλις είδε το πιστόλι!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κόπηκε η ανάσα 30χρονου μόλις είδε το πιστόλι!

Θύμα ληστείας έπεσε νεαρός στη Λευκωσία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 23 Μαρτίου, προς Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 30χρονο Πακιστανό, ότι γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Λευκωσία, σταμάτησε μπροστά του ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα τρία πρόσωπα αποβιβάστηκαν από το όχημα και υπό την απειλή πιστολιού, του έκλεψαν το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.163 ευρώ.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη  τριών προσώπων, ηλικίας 19, 23 και 21 ετών (Βούλγαρος, Ρούματος και Κύπριος) για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE