ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Άρχισε η υποβολή των Δηλώσεων Εισοδήματος Μισθωτού για το 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Άρχισε η υποβολή των Δηλώσεων Εισοδήματος Μισθωτού για το 2015

Το Τμήμα Φορολογίας ανακοινώνει ότι έχει αρχίσει η υποβολή των Δηλώσεων Εισοδήματος Μισθωτού για το φορολογικό έτος 2015.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν είτε σε έντυπη μορφή μέχρι την 30η Απριλίου 2016 είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι την 31ην Ιουλίου 2016.

Οι δηλώσεις σε έντυπη μορφή υποβάλλονται στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Φορολογίας ενώ η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας Taxisnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://taxisnet.mof.gov.cy.

Το Τμήμα Φορολογίας προτρέπει το κοινό να εγγραφεί στο σύστημα Taxisnet για εξοικονόμηση χρόνου και ταχύτερη εξυπηρέτηση του.

Το Τμήμα Φορολογίας υπενθυμίζει επίσης με ανακοίνωση του ότι εμπρόθεσμες πληρωμές των οφειλόμενων φόρων, γίνονται τόσο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.jccsmart.com, όσο και στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Είσπραξης Φόρων.

Για τις ηλεκτρονικές πληρωμές των φορολογιών που έχουν εκδοθεί από το Τμήμα Φορολογίας, απαιτείται η χρήση του σχετικού αριθμού - Αρ.JCCSmart – που αναγράφεται στη φορολογία που αποστέλλεται, ενώ για τις ηλεκτρονικές πληρωμές που αφορούν παρακρατήσεις και αυτοφορολογίες δεν απαιτείται Αρ.JCCSmart.

Εκπρόθεσμες πληρωμές, γίνονται μόνο στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Είσπραξης Φόρων.

Για τη γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, το Τμήμα προτρέπει τους πολίτες να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών, το οποίο είναι διαθέσιμο όλη την εβδομάδα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE