Πάφος: Τροχαίο με οδηγό ετών 92! Στο νοσοκομειο και 48χρονος

Πάφος: Τροχαίο με οδηγό ετών 92! Στο νοσοκομειο και 48χρονος

Ο σοβαρός τραυματισμός ενός 92χρονου είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 92χρονος από την Πάφο ενώ οδηγούσε επί της λεωφόρου Πετριδιών το όχημα του με κατεύθυνση την Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από  συνθήκες που διερευνώνται έστριψε δεξιά με στόχο να πάει στην οικία του και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από 48χρονο από την αντίθετη κατεύθυνση. 

Ο 92χρονος μετά τη σύγκρουση εγκλωβίστηκε στο όχημα του. Στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου οδηγού.

Ακολούθως ο 92χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτός φέρει κατάγματα πλευρών, και αριστερού γονάτου, κρατήθηκε για νοσηλεία και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Ο 48χρονος επισκέφτηκε το ΓΝ Πάφου για προληπτικούς λόγους και απελύθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.