Σκότωσαν φρουρό! Έχει το ISIS πρόσβαση στο πυρηνικό εργοστάσιο του Βελγίου;

Σκότωσαν φρουρό! Έχει το ISIS πρόσβαση στο πυρηνικό εργοστάσιο του Βελγίου;

Άγνωστοι σκότωσαν φρουρό των πυρηνικών εγκαταστάσεων και του έκλεψαν την κάρτα εισόδου, στη βελγική πόλη Σαρλερουά, μερικά χιλιόμετρα έξω από τις Βρυξέλλες, δύο ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

 

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

Βελγική εφημερίδα αναφέρει πως το θύμα πυροβολήθηκε την ώρα που περιπολούσε με το σκύλο του στις εγκαταστάσεις, ενώ έχει κλαπεί η κάρτα εισόδου του στις εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρει εφημερίδα του Βελγίου το θύμα πυροβολήθηκε την ώρα που περιπολούσε με το σκύλο του στις εγκαταστάσεις, ενώ έχει κλαπεί η κάρτα εισόδου του στις εγκαταστάσεις.

Στις Βελγικές αρχές έχει χτυπήσει κόκκινος συναγερμός καθώς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας φαίνεται να αποτελούν έναν από τους στόχους των τρομοκρατών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE