Κύπρια τραγουδίστρια κράζει την ΕΡΤ για την Εurovision! «Είναι προκλητικό….»

Κύπρια τραγουδίστρια κράζει την ΕΡΤ για την Εurovision! «Είναι προκλητικό….»

Η γνωστή τραγουδίστρια ξέσπασε κατά των Argo και κατά της ΕΡΤ για την απευθείας ανάθεση για τον διαγωνισμό της Eurovision.

«Εμένα με ενδιέφερε να γίνει ένας τελικός και η εταιρεία μου θα αναλάμβανε τα έξοδα και όχι η κρατική τηλεόραση. Είναι προκλητικό. Έγινε ανάθεση σε ένα γκρουπ που δεν έχει πορεία. Δεν μπορείς να επιλέγεις κάποιον, που δεν τον ξέρει κανένας. Τα πράγματα ήταν προκαθορισμένα, δεν έγινε καμία ακρόαση. Το προσφυγικό είναι πολιτικό θέμα και δεν μπορείς να το αγγίζεις στην Eurovision. Το τραγούδι των Argo θεωρητικά θα ήταν ένα ωραίο φαγητό. Στην πράξη δεν τρώγεται. Εφόσον αρνούνται ότι υπάρχει συγγένεια με την σύζυγο του διευθυντή της ΕΡΤ, εμείς πρέπει να το πιστέψουμε», είπε στα «Καλά Καθούμενα» η Σαλίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.