Πάει η Γκαγκάκη στο Σιγμα; Ποια η αλήθεια και ποιο το ψέμα;

Πάει η Γκαγκάκη στο Σιγμα; Ποια η αλήθεια και ποιο το ψέμα;

Την διεκδίκησε το κανάλι του Παρισινού; Την έπεισαν οι ιθύνοντες του Αρχαγγέλου, ή όλα αυτά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων;

Την περασμένη βδομάδα είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι η κριτής του DanSing 5 μετακομίζει από το κανάλι του Αρχαγγέλου μόνιμα στο κανάλι του Παρισινού. 

Σύμφωνα με την είδηση η Κατερίνα Γκαγκάκη συζήτησε με το Σιγμα για να αναλάβει την «αποκατάσταση» του καναλιού μέσω μιας σωστής στρατηγικής μάρκετινγκ, με απώτερο σκοπό την επιστροφή του Σίγμα στην κορυφή του πίνακα της Nielsen, αφού διετέλεσε με επιτυχία  διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1 Ελλάδος. 

Σύμφωνα με το περιοδικό Capuccino η κριτής ουδέποτε συζήτησε με το Σιγμα για μια τέτοια θέση, ούτε και είχε αλεπάλληλες συναντήσεις με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παραμένει στον Αρχάγγελο για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του νέου μουσικού σόου που ετοιμάζει το Mega Κύπρου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE