Τους γνωρίζετε; Καταζητούνται για διάρρηξη στο Παραλίμνι – Δήλωση ιδιοκτήτη

Τους γνωρίζετε; Καταζητούνται για διάρρηξη στο Παραλίμνι – Δήλωση ιδιοκτήτη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρόσωπα νεαρών, οι οποίοι τα ξημερώματα της 20η Μαρτίου ξάφρισαν κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη στο Παραλίμνι

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος αναμένεται να οδηγήσει στα ίχνη των δραστών. Δυο νεαροί διέρρηξαν γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, 20 Μαρτίου κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, επί της οδού 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι.  

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Βάσος Μιχαήλ, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ToThemaOnline κάνει έκκληση προς το κοινό εάν γνωρίζει κανείς τα πρόσωπα στις φωτογραφίες να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. Τα κλοπιμαία είναι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά κτλ, τα οποία δεν ήταν ασφαλισμένα.

Ο κύριος Μιχαήλ, αφού παραχώρησε το video στην Αστυνομία, δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες από το video, το οποίο κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος στο facebook.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE