Αργία η 3η Μαΐου! Μεταφέρουν την Πρωτομαγιά Τρίτη του Πάσχα την Ελλάδα

Αργία η 3η Μαΐου! Μεταφέρουν την Πρωτομαγιά Τρίτη του Πάσχα την Ελλάδα

Άλλη μια μέρα αργίας προστέθηκε στην Ελλάδα, αφού μετά τη Δευτέρα του Πάσχα και η Τρίτη του Πάσχα (3 Μαΐου) αποφασίστηκε να… θεωρηθεί ως η Εργατική Πρωτομαγιά!

Για την Τρίτη 3 Μαΐου μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς η οποία φέτος συμπίπτει με το Πάσχα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα σχετική απόφαση υπεγράφη από τον  Έλληνα υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο. 

Η 1η Μαΐου ανήκει στις προαιρετικές αργίες, ενώ με απόφαση όμως του εκάστοτε Υπουργού Εργασίας χαρακτηρίζεται κάθε χρόνο σαν ημέρα υποχρεωτικής αργίας.

Φέτος επειδή συμπίπτει με την ημέρα του Πάσχα μεταφέρεται σύμφωνα με την απόφαση για την Τρίτη 3 Μαΐου.

Στην Κύπρο δεν έχει ληφθεί τέτοια απόφαση, ωστόσο θα επικοινωνήσουμε με το αρμόδιο Υπουργείο και θα σας ενημερώσουμε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.