Σταδιακή αλλαγή του καιρού τις επόμενες μέρες

Σταδιακή αλλαγή του καιρού τις επόμενες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα Τρίτη 29/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια το απόγευμα μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη ενώ στα δυτικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Όλο και «χαλάει η ατμόσφαιρα» αλλά και οι προσδοκίες που εκφράζονται κατά διαστήματα από την πλευρά της Λευκωσίας, για τα επόμενα βήματα στο κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE