ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Περιπετειώδες ήταν το πρωινό γνωστού Έλληνα σεφ λόγω της λόγω της αεροπειρατείας που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο της Λάρνακας!
Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου ο οποίος, όπως μας ενημέρωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ήταν ένας από τους εκατοντάδες ταξιδιώτες που ταλαιπωρήθηκαν λόγω της αεροπειρατείας. «Για Λάρνακα πήγαινα, στην Πάφο βρέθηκα, λόγω αεροπειρατείας σε αεροπλάνο των αιγυπτιακών αερογραμμών. Τώρα λεωφορειάκι», έγραψε στη σελίδα του εξηγώντας πως δεν ήταν μέσα στο συγκεκριμένο αεροπλάνο αλλά ταλαιπωρήθηκε καθώς έγινε εκτροπή πτήσεων προς την Πάφο.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




