ΕΛΛΑΔΑ

Λιγότεροι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ

Λιγότεροι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ

Από το 59% το ποσοστό έπεσε στο 33%

Μεταστροφή της γερμανικής κοινής γνώμης στο θέμα της παραμονής ή της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη διαπιστώνει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία ο Αλέξης Τσίπρας η πλειοψηφία των Γερμανών τασσόταν υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη σε ποσοστό 59%, ενώ τώρα μόνο το 33% τάσσεται υπέρ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση την οποία δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα και διεξήγαγε για λογαριασμό της το βρετανικό Ινστιτούτο YouGov, που δραστηριοποιείται διεθνώς, το Μάρτιο του 2016 το 49 % των Γερμανών τάσσεται πλέον σαφώς υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη και μόνο το 33% υπέρ της εξόδου της.

Παρατίθεται δε και συγκριτικός πίνακας των περυσινών δημοσκοπήσεών της, σύμφωνα με τις οποίες τον περασμένο Μάρτιο (2015) τασσόταν υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωζώνη μόνο το 23% των Γερμανών πολιτών και το 59% κατά, ενώ το Σεπτέμβριο του 2015, μετά την ψήφιση του τρίτου πακέτου βοήθειας, τασσόταν υπέρ της παραμονής ήδη το 40% και κατά το 41%.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top