Χριστιάνα Μούζουρα: Επ αυτοφώρω στο Café de Pari στη Σαριπόλου! ΦΩΤΟ

Χριστιάνα Μούζουρα: Επ αυτοφώρω στο Café de Pari στη Σαριπόλου! ΦΩΤΟ

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Δίδυμα Φεγγάρια, όσο και να το προσπάθησε, δεν κατάφερε να μην κερδίσει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα...

Η Χριστιάνα Μούζουρα βρέθηκε στο Café de Pari και σύμφωνα με τους θαμώνες του γνωστού μαγαζιού της Σαριπόλου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για το υπέροχο της παρουσιαστικό, όσο και για την άψογή της συμπεριφορά. 

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια» βρέθηκε στο γνωστό boulangerie-patiserie της Λεμεσού στα πλαίσια των γυρισμάτων της σειράς. 

Το γύρισμα κράτησε αρκετές ώρες με την Χριστιάνα να απολαμβάνει τον υπέροχο καφέ, αλλά και τα διάφορα snack που σερβίρει το Café de Pari, εκμεταλλευόμενη τον υπέροχο καιρό και το καταπληκτικό κλίμα του χώρου.  

Στις φωτογραφίες, η Χριστιάνα Μούζουρα με τον Τάσο Ανδρέου, εκ των ιδιοκτητών του Café de Paris.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE