Το ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε! Αυτός είναι ο λόγος που η Κατερίνα Καμπανέλη ξύρισε το κεφάλι της

Το ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε! Αυτός είναι ο λόγος που η Κατερίνα Καμπανέλη ξύρισε το κεφάλι της

Με εντελώς διαφορετικό look εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου η Kύπρια παίκτρια του "The Voice" Κατερίνα Καμπανέλη.

Η τραγουδίστρια από τη Λεμεσό, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό σόου «The Voice», ξύρισε το κεφάλι της και έγινε αγνώριστη.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε τον λόγο λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Ήθελα να σπάσω αυτό τον δεσμό της γυναίκας με τα μαλλιά της. Δεν ήθελα να ζω με αυτή την εμμονή, την είχα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ήθελα να το κάνω αυτό γιατί τα μαλλιά μου ήταν κατεστραμμένα μετά από τόσα πολλά χρώματα, κουρέματα, σίδερα μαλλιών. Έπρεπε να το κάνω για να κάνω μια νέα αρχή. Έχω απαλλαγεί από την έννοια του πρέπει να είμαι όπως μας καθορίζει η κοινωνία μας, δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τα μαλλιά μας, γιατί οι περισσότερες γυναίκες αυτό κάνουμε».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Gossip-tv.gr
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεύτερη ματιά στην τριμερή: Ο Γκουτέρες παρατηρητής, ο Τατάρ σε ρόλο κατήγορου και ο Χριστοδουλίδης με ασαφή στρατηγική

Δεύτερη ματιά στην τριμερή: Ο Γκουτέρες παρατηρητής, ο Τατάρ σε ρόλο κατήγορου και ο Χριστοδουλίδης με ασαφή στρατηγική

Η πολυδιαφημισμένη τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη, ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ, επιβεβαίωσε τον χειρότερο φόβο. Ότι το Κυπριακό έχει παγιδευτεί σε μια διαδικασία διαχείρισης του αδιεξόδου, με τον ΟΗΕ να παρακολουθεί από απόσταση και να αποφεύγει τις δύσκολες αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE